Corona maatregelen

Corona maatregelen en werkwijze


Onze klantenservice is tijdens werkdagen (ma-vr) gewoon bereikbaar tussen 8 en 17 uur. Wij hebben diverse maatregelen getroffen om jullie, ook gedurende deze Corona periode, goed van dienst te kunnen zijn. Ons assortiment is onveranderd beschikbaar en ook onze services, zoals leveren op locatie of het opbouwen van materialen (tegen meerprijs) behoren gewoon tot de mogelijkheden.

Reserveren gewoon mogelijk


Het plaatsen van een reservering is, zoals je gewend bent, gewoon mogelijk via onze website of via de mail. Wil je een last minute reservering maken voor bijvoorbeeld de volgende dag? Neem dan telefonisch even contact met ons op via 071 401 9924, zodat we de mogelijkheden direct met je kunnen bespreken.

Levering en retour door B&J Verhuur


Het leveren op locatie van bestellingen is nog steeds mogelijk van maandag t/m vrijdag. Onze chauffeurs zullen minimaal 1,5 meter afstand tot jou of je medewerkers aanhouden. Verder zullen onze chauffeurs alle maatregelen nemen om direct contact te vermijden. Zo zullen wij in principe niet verder leveren dan de 1e drempel op de begane grond. Intern transport van de materialen dien je nu zelf even te verzorgen (in overleg kunnen wij hier vanaf wijken). Wij vragen om je begrip en medewerking.

Zelf afhalen en retour brengen van bestellingen


Het zelf afhalen en retour brengen van bestellingen is gewoon mogelijk. Afhalen/retour brengen van bestelling is mogelijk op maandag t/m vrijdag van 8 tot 13 uur (op afspraak kunnen we eventueel afwijken van deze tijden). Wij verzoeken je om minimaal 1,5 meter afstand te houden tot onze medewerkers. Ben je verkouden of heb je andere Corona/griepverschijnselen dan verzoeken wij je met klem om niet zelf ons pand te bezoeken maar iemand te regelen die wel fit is.

  Meer informatie over onze werkwijze gedurende de Corona crisis 

Wij wensen iedereen heel veel sterkte in deze gekke tijden. Houd vol, dan doen wij dat ook! Mochten er nog vragen zijn omtrent onze maatregelen en werkwijze gedurende deze Corona periode dan staan we je graag te woord per mail of telefonisch via 071 4019924.