Corona maatregelen

Corona maatregelen en werkwijze


Helaas zijn alle vergunnings- en meldplichtige evenementen vooralsnog tot 1 september verboden. Dit heeft een grote impact op onze dienstverlening. Vanwege de situatie rondom het Corona virus hebben wij voor ieders veiligheid en het gebrek aan reserveringen onze personele bezetting tot een minimum moeten beperken. Op onze locatie in Katwijk zijn wij de komende periode aanwezig op maandag, donderdag en vrijdag tussen 9 en 13 uur. Onze klantenservice is tijdens werkdagen (ma-vr) gewoon bereikbaar tussen 8 en 17 uur. Wij hebben diverse maatregelen getroffen om jullie, ook gedurende deze rare tijden, zo goed als mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Reserveren gewoon mogelijk


Het plaatsen van een reservering is, zoals je gewend bent, gewoon mogelijk via onze website of via de mail. Wil je een last minute reservering maken voor bijvoorbeeld de volgende dag? Neem dan telefonisch even contact met ons op via 071 401 9924, zodat we de mogelijkheden direct met je kunnen bespreken.

Levering en retour door B&J Verhuur


Het leveren op locatie van bestellingen is nog steeds mogelijk. Wij proberen het transport zoveel als mogelijk in te plannen op maandagochtend, donderdagochtend en/of vrijdagochtend. Andere dagen en mogelijkheden zijn in overleg ook mogelijk. Onze chauffeurs zullen minimaal 1,5 meter afstand tot jou of je medewerkers aanhouden. Verder zullen onze chauffeurs alle maatregelen nemen om direct contact te vermijden. Zo zullen wij in principe niet verder leveren dan de 1e drempel op de begane grond. Intern transport van de materialen dien je nu zelf even te verzorgen. Wij vragen om je begrip en medewerking.

Zelf afhalen en retour brengen van bestellingen


Het zelf afhalen en retour brengen van bestellingen is ook gewoon mogelijk. Het afhalen van de materialen vragen wij zoveel als mogelijk donderdag of vrijdag ochtend te doen en het retour brengen op maandag ochtend. Afhalen/retour brengen op andere dagen gewenst? In overleg met ons kunnen wij de mogelijkheden bespreken. Wij verzoeken je om minimaal 1,5 meter afstand te houden tot onze medewerkers. Ben je verkouden of heb je andere griepverschijnselen dan verzoeken wij je met klem om niet zelf ons pand te bezoeken maar iemand te regelen die wel fit is.

Huurmaterialen schoon retour


Wij vragen iedereen om alle gehuurde materialen schoon retour te leveren. Graag ontvangen wij gedurende deze periode ook al het servies, glaswerk en bestek schoon retour om eventuele veerspreidingen van het virus te voorkomen.

  Meer informatie over onze werkwijze gedurende de Corona crisis 

Wij wensen iedereen heel veel sterkte in deze gekke tijden. Houd vol, dan doen wij dat ook! Mochten er nog vragen zijn omtrent onze maatregelen en werkwijze gedurende deze Corona periode dan staan we je graag te woord per mail of telefonisch via 071 4019924.