B&J Verhuur voor al uw feesten en evenementen

 

Voor belangrijke momenten in het leven

We helpen je graag een beetje extra

Naast het verhuren van goede materialen, geven we je graag advies en tips over het organiseren van de beste feesten en evenementen.

Wij bieden verschillende extra services voor particulieren en professionals. Onze services bestaan o.a. uit helpen op- en/of afbouwen, helpen inrichten, tips en advies geven over het gebruik van onze materialen en buiten openingstijden beschikbaar zijn voor vragen en storingen.


We werken elke dag aan onze materialen en het aanbod

 

Het verhuren van partymaterialen brengt verschillende uitdagingen met zich mee. Materialen worden vies, gaan kapot en raken uit de mode. Het is voor B&J belangrijk om het product assortiment schoon, mooi en in de mode te houden. Daar werken we elke dag weer hard aan. We hebben een professionele spoelkeuken voor al ons servies en bestek en we hebben veel werknemers die bezig zijn met het schoonmaken, controleren en opknappen van al onze materialen. Zo hebben we ons ook eigen systeem gebouwd voor het reinigen van tenten en zijwanden en de werkplaats in ons nieuwe pand is volledig ingericht op het opknappen en maken van materialen. Wij zijn namelijk ook een beetje een meubelmakerij! Veel van onze meubilair lijnen zijn zelf gemaakt en dit zorgt ervoor dat veel elementen te combineren zijn. Zo hebben we uit de Bianco bladen en Steigerhouten sokkels, de Ibiza lijn kunnen creëren.

Hou ons in de gaten voor nieuwe producten en aanpassingen, want we zijn altijd bezig met verbeteren! Doe dit vooral hier op de site, want deze is sinds 2017 helemaal geoptimaliseerd voor een beter overzicht en bestel- en gebruiksgemak. Dit is een greep uit de nieuwste materialen op dit moment:

 

 

 

Onze leveringsdiensten zijn gemaakt om jou optimaal te bedienen

 

Wij zijn je graag van dienst met onze bezorg- en ophaalservices. We hebben een uitgebreid wagenpark met inmiddels 4 vrachtwagens en bijbehorende chauffeurs die elke dag in de hele duin- en bollenstreek en daarbuiten rondrijden. In ons nieuwe pand hebben we ook een laaddock laten maken voor 2 vrachtwagens, zodat we zelf zo optimaal mogelijk aan het werk kunnen.

Wat bieden wij jou?

We rekenen transportkosten wanneer je je bestelling wil laten bezorgen of ophalen. Deze prijs is gebaseerd op het combineren van verschillende bestellingen in één wagen wanneer dat mogelijk is. De kosten berekenen we op basis van postcode en bereikbaarheid. Tijdens het bestellen kan je je postcode invullen en zien wat de transportkosten voor jouw adres zijn.

We willen je altijd van dienst zijn en duidelijk communiceren wanneer we langs komen. Daarom bestaat onze standaard service uit een keuze tussen bezorgen of ophalen in de ochtend of in de middag. De planning maken we altijd een dag van tevoren, dus je kunt altijd de dag ervoor vanaf 15:00 uur bellen voor de specifieke bezorg- of ophaaltijd.

We bieden ook een specifiekere leveringskeuze tegen meerprijs, omdat we vaak meerdere bestellingen combineren in onze wagens om zo optimaal mogelijk en milieuvriendelijk te werk te gaan. Daarom kost het ons meer moeite, tijd en benzine om op een specifiek moment de materialen te bezorgen of op te halen. Hier lees je wat de opties zijn en hoe we dat berekenen.

Divers aanbod

Goede service

Degelijk advies

Eerlijke prijs

Levering op maat