Veelgestelde vragen 


 

Wordt je bestelling gebracht of moet deze zelf afgehaald worden?
Je kunt er voor kiezen om de gehuurde materialen bij ons af te halen en retour te brengen. Houdt er rekening mee dat sommige producten groter zijn dan ze lijken als je ze in de auto probeert te krijgen. Ook kun je een bestelling laten bezorgen en ophalen door ons. Standaard leveren wij jouw bestelling binnen een straal van 50 meter van de vrachtwagen op de begane grond tot over de eerste drempel.
Moeten de materialen schoon retour?
De huurprijs die je betaalt is erop gebaseerd dat je de goederen schoon weer terugbrengt of aanlevert op de transportkarren zoals wij deze geleverd hebben. Glaswerk en serviesgoed hoef je niet grondig af te wassen en te drogen maar het dient wel afgespoeld te worden. Voor linnengoed geldt dat de waskosten al bij de huurprijs inbegrepen zit. Wel ontvangen wij linnengoed graag droog retour.
Wanneer rekenen wij schoonmaakkosten?
Indien materialen dusdanig vies zijn zullen wij deze grondig moeten schoonmaken om weer te kunnen verhuren. Glaswerk en serviesgoed hoef je niet grondig af te wassen en te drogen maar het dient wel afgespoeld of afgenomen te zijn met bijvoorbeeld een servet. Voor linnengoed geldt dat de waskosten al bij de huurprijs inbegrepen zit. Wel ontvangen wij linnengoed graag droog retour. Voor glaswerk en serviesgoed rekenen wij 7 cent ex. btw per eenheid als deze vuil retour komen. Voor grote materialen zullen wij de extra arbeid doorberekenen, het uurtarief dat wij hiervoor hanteren is €35,- excl. btw.
Huur ik per dag?
De prijzen op onze website zijn gebaseerd op 1 dag huur. Hierbij gaan we er normaliter vanuit dat wij de materialen een dag voor gebruik afleveren en een dag na gebruik weer retour halen, dit geldt dus als 1 huurdag. Materialen huren voor het weekend? Hiervoor rekenen wij in principe ook maar 1 huurdag voor. Indien je een prijsopgave wenst te ontvangen voor een afwijkende periode, neem dan gerust contact met ons op voor onze speciale tarieven.
Worden de materialen opgebouwd of dien ik dit zelf te verzorgen? Hoe weet ik hoe alles werkt?
Normaal gesproken worden de materialen niet door B&J Verhuur op-/ of afgebouwd, uiteraard geven wij, waar nodig, altijd een uitleg hoe alles werkt. Bij diverse materialen, ontvang je ook een gebruiksaanwijzing. Daarnaast hebben wij op de website bij een aantal producten handige instructie filmpjes geplaatst. Liever toch op-/afbouwen door B&J Verhuur?

Tegen een meerprijs kunnen wij de materialen ook op-/ of afbouwen en installeren. Hiervoor rekenen wij een uurtarief van €35,- excl. btw op basis van nacalculatie. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op.
Storing of spoedgeval?
Neem tijdig contact met ons op via 071 401 99 24. Ook buiten onze reguliere openingstijden staan we je in geval van storingen en spoedgevallen graag te woord en helpen wij je zo goed als mogelijk verder.
Hoe werkt elektrische apparatuur?
Indien je elektrische apparatuur gehuurd hebt, ontvang je hierbij een gebruiksaanwijzing. Toch nog niet helemaal duidelijk? Dan geven wij graag extra uitleg bij levering of via de telefoon. Op de website kun je de gebruiksaanwijzing ook vinden bij het desbetreffende product.
Met hoeveel personen kunnen we om een tafel zitten?
Om te bepalen hoeveel tafels je nodig hebt is het handig om te weten hoeveel mensen er om een tafel kunnen zitten. Wij zijn er hierbij vanuit gegaan dat er gebruik gemaakt wordt van stoelen zonder armleuning en dat de mensen best een beetje royaal mogen zitten zodat er genoeg ruimte is om de tafel netjes te dekken.  Gebruik dit handige overzicht van tafelmaten, ruimte indeling en stoel aantallen.
Hoeveel borden en bestek heb ik nodig voor een buffet?
Voor een buffet adviseren wij om 1,5 a 2 couverts per persoon te hanteren. Denk hierbij ook aan verschillende maten voor verschillende gangen. Houd er rekening mee dat de kok of bediening ook wel eens een bord laat vallen.
Hoeveel glazen heb ik nodig voor een receptie of feestavond?
Als je de mogelijkheid hebt om glas te spoelen dan is ongeveer 2,5 glas per persoon per uur nodig. Indien je niet kan spoelen adviseren wij te rekenen met ongeveer 3 glazen per persoon, per uur. Wanneer je weet wat voor gezelschap je krijgt, probeer dan een beetje in te schatten of het meer bier of meer wijndrinkers zijn. Denk ook aan aparte glazen voor borrel, port, sherry, whisky of champagne.
Hoeveel glazen bier haal je uit een bierfust?
Een gemiddeld getapt glas is 20 cl.
Uit een 20 liter fust haal je +/- 100 glazen.
Uit een 50 liter fust haal je +/- 250 glazen.
Bekijk ons bier assortiment hier.
Heb ik zo alles of ben ik nog wat vergeten?
Door stap voor stap je feestje door te nemen kunt je goed bekijken wat je allemaal nodig hebt. Je kunt tevens ons totale assortimentsoverzicht doorlopen. Zo kun je nog een keer checken of je niks bent vergeten. Indien je twijfelt bel ons dan gerust, wij denken graag met je mee. Meer tips voor bijvoorbeeld een goed gedekte tafel of het juiste formaat linnengoed vind je hier!