Veelgestelde vragen 


Word uw bestelling gebracht of moet u deze zelf komen afhalen?
U kunt er voor kiezen om de gehuurde materialen bij ons af te halen en retour te brengen. Houdt er rekening mee dat sommige producten groter zijn dan dat ze lijken als u ze in de auto probeert te krijgen. Ook kunt u een bestelling laten bezorgen en ophalen door B&J Verhuur. Standaard leveren wij uw bestelling binnen een straal van 50 meter van de vrachtwagen op de begane grond tot over de eerste drempel.
Moeten de materialen schoon retour?
De huurprijs die u betaald is erop gebaseerd dat u de goederen schoon weer terugbrengt of aanlevert op de transportkarren zoals wij deze geleverd hebben. Glaswerk en serviesgoed Glaswerk en serviesgoed hoeft u niet grondig af te wassen en te drogen maar dient wel afgespoeld of afgenomen te zijn met bijvoorbeeld een servet. Linnengoed Voor linnengoed geldt dat de waskosten al bij de huurprijs inbegrepen zit. Wel ontvangen wij linnengoed graag droog retour.
Wanneer rekenen wij schoonmaakkosten?
Indien materialen dusdanig vies zijn zullen wij deze grondig moeten schoonmaken om weer te kunnen verhuren. Voor glaswerk en serviesgoed rekenen wij 6 cent ex. btw per eenheid. Voor grote materialen zullen wij de extra arbeid doorberekenen, het uurtarief dat wij hiervoor hanteren is 28,50 euro ex. btw.
Huur ik per dag?
De prijzen op onze website zijn gebaseerd op 1 dag huur. Hierbij gaan we er normaliter vanuit dat wij de materialen een dag voor gebruik afleveren en een dag na gebruik weer retour halen, dit geldt dus als 1 huurdag. Materialen huren voor het weekend? Hiervoor rekenen wij in principe ook maar 1 huurdag voor. Indien u een prijsopgave wenst te ontvangen voor een afwijkende periode, neem dan gerust contact met ons op voor onze speciale tarieven.
Worden de materialen opgebouwd of dien ik dit zelf te verzorgen? Hoe weet ik hoe alles werkt?
Normaal gesproken worden de materialen niet door B&J Verhuur op-/afgebouwd, uiteraard geven wij, waar nodig, altijd een uitleg hoe alles werkt. Bij diverse materialen, ontvangt u tevens een gebruiksaanwijzing. Ook hebben wij op de website bij een aantal producten handige instructie filmpjes geplaatst. Liever toch op-/afbouwen door B&J Verhuur?

Tegen een meerprijs kunnen wij de materialen ook voor u op-/afbouwen en installeren. Hiervoor rekenen wij een uurtarief van 28,50 euro ex. btw op basis van nacalculatie. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op.
Storing of spoedgeval?
Neem tijdig contact met ons op via 071 401 99 24. Ook buiten onze reguliere openingstijden staan we u in geval van storingen en spoedgevallen graag te woord en helpen wij u zo goed als mogelijk verder.
Hoe werkt elektrische apparatuur?
Indien u elektrische apparatuur gehuurd hebt, ontvangt u hierbij een gebruiksaanwijzing. Toch nog niet helemaal duidelijk? Dan geven wij u graag extra uitleg bij levering of via de telefoon. Op de website kunt u de gebruiksaanwijzing tevens vinden bij het desbetreffende product.
Met hoeveel personen kunnen we om een tafel zitten?
Om te bepalen hoeveel tafels u nodig heeft is het handig om te weten hoeveel mensen er om een tafel kunnen zitten, wij zijn er hierbij vanuit gegaan dat er gebruik gemaakt wordt van stoelen zonder armleuning en dat de mensen best een beetje royaal mogen zitten zodat er genoeg ruimte is om de tafel netjes te dekken.  Gebruik dit handige overzicht van tafelmaten, ruimte indeling en stoel aantallen.
Hoeveel borden en bestek heb ik nodig voor een buffet?
Voor een buffet adviseren wij u om 1,5 a 2 couverts per persoon te hanteren. Denk hierbij ook aan verschillende maten voor verschillende gangen. Houdt er rekening mee dat de kok of bediening ook wel eens een bord laat vallen.
Hoeveel glazen heb ik nodig voor een receptie of feestavond?
Als u de mogelijkheid heeft om glas te spoelen dan heeft u ongeveer 2,5 glas per persoon per uur nodig. Indien u niet kan spoelen adviseren wij u te rekenen met ongeveer 3 glazen per persoon per uur. Als u weet wat voor gezelschap u krijgt, probeer dan een beetje in te schatten of het meer bier of meer wijndrinkers zijn. Denk ook aan aparte glazen voor borrel, port, sherry, whisky of champagne.
Heb ik zo alles of ben ik nog wat vergeten?
Door stap voor stap uw feestje door te nemen kunt u goed bekijken wat u allemaal nodig heeft. U kunt tevens ons totale assortimentsoverzicht doorlopen. Zo kunt u nog een keer checken of u niks bent vergeten. Indien u twijfelt bel ons dan gerust, wij denken graag met u mee.